dijous, 11 d’abril del 2013


Dijous de colònies

A les 8:30 del matí el Miquel ens va despertar, ens vam vestir. A les 9:00 del matí vam esmorzar i un cop que vam acabar vam anar a jugar a fora. A les 10:00 vam començar les activitats, feiem  dos grups, un grup feia apicultura i els altres granja-escola, vam acabar els tallers i vam jugar una mica més. A les 1:00 vam dinar i a les 3:00 de la tarda vam començar les activats de tarda amb els mateixos grups que vam fer al matí, uns feien cuina i els altres equitació fins les 6:00 de la tarda vam berenar i vam jugar. A les 8:30 de la nit vam sopar i a les 9:15 de la nit vam fer vetllada, fins l’hora que volíem, finalment vam anar a preparar la meleta i quan vam acabar vam anar a dormir.
Apicultura:  A les 10:00 del matí vam començar l’activitat d’apicultura. Primer en vam explicar: Com són les abelles, els ruscos de les abelles, com fan la mel, com es defensaven…. Llavors vam poder tastar la mel de tres classes diferents, quan vam acabar de tastar ens van donar uns sacs i desprès vam anar a un camp, quan ja estàvem al camp ens vam ficar els vestits d’apicultor, ens els vam posar per grups i desprès vam anar al camp del costat. El professor va obrir un rusc, ens va explicar algunes coses quan va acabar d’explicar vam anar al camp amb els altres que ens esperaven i ens vam canviar i ens vam esperar una altres cop. I a l’acabar vam anar a la casa de colonies a dinar.
El taller de galetes: A les 3:00 de la tarda vam fer galetes.
Ingredients : Sucre, Farina, Mantega i gust.
Vam barrejar tots els ingredient, vam fer una pilota amb la massa, la vam estendre amb el rul·lo de fusta i vam fer diferents formes amb uns motlles d’alumini. Vam menjar les galetes per la discoteca que vam fer per la nit.
A les 4 h. Vam fer el canvi de grups fins a les 6h. Que vam anar a berenar.
I per la nit després de sopar vam fer la festa de comiat. Els petits s’ho van passar molt be però els grans, potser, no tant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada