Coem el conill salpebrat trossejat a la mateixa paella on farem l'arròs amb una
miqueta d'oli, quan estigui ben daurat el retirem i
fem un sofregit amb
l'all, la ceba i el tomaquet. Posant els ingredients en aquest
ordre...
Mentres, després de treure la baba als cargols, els bullim
lleugerament durant 10 minuts a part.
Un cop el sofregit esta dauradet, posem
les carxofes tallades a làmines i les mongetes senceres i ho deixem coure uns 5
minuts...
Afegim el conill i els cargols... fem 4 remenades i ho flambejem
amb el Conyac. (ATENCIÓ AMB LES FLAMES)Deixem reduir tot el liquid...
Afegim
el caldo (3 parts de caldo per 1 d'arròs)
i deixem coure uns 10 minutets... i
rectifiquem de sal... Posem l'arròs i coure just 15 minuts... Tapar i reposar 3
minuts....
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada