dijous, 11 d’abril del 2013


Divendres dia 5 abril de colònies.

Ens vam aixecar nerviosos perquè just aquell dia marxàvem cap a casa. Tots els nens i nenes van preparar la maleta el dia abans de marxar.
Vam anar a esmorzar, quan vam acabar d'esmorzar, vam acabar de organitzar-ho tot i vam carregar les maletes al jeep. Quan vam arribar a l'autocar vam anar a Castell Follit de la Roca ens va explicar que aquell poble estava a sobre d’un riu de lava i a sobre d’un single, també ens va explicar que aquell poble a traves del temps desapareixerà, desprès vam anar cap als volcans. El primer volca que vam anar a visitar es deia el Montsacopa, per pujar al volcà vam pujar pel viacrucis te 14 estacions ens va explicar que feia 50.000 anys que va explotar, el volcà es deia Montsacopa perquè els veïns del poble deien que tenia forma de copa. Desprès vam anar a dinar a un parc.
El segon volcà que vam anar a visitar es deia Croscat, fa 13.000 anys que va explotar va dir que era el mes jove d'aquella zona, es deia Croscat perquè tenia un tall molt gran a la muntanya, hi havia gent que el tall el feia servir com un abocador però la gent d'Olot es va manifestar i van decidir fer un parc natural.
Quan vam acabar de visitar els volcans ens vam, pujar a l’autobús i vam tornar cap a casa. Quan vam arribar a Prats els nens van anar molt contens amb la seva mare i el seu pare.
Van ser unes colònies molt divertides!!

                                                       


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada